Een vraag? Een suggestie?
Tel.: 0800/30.144
Mail: klant.BE@wolterskluwer.com
Vul het formulier in

Interesse?

Wenst u volledige toegang tot wetgeving, rechtspraak, praktische commentaarteksten en nieuwsberichten op maat van politiediensten?Verkeersvademecum 2017 (nieuw)


 Basiswetboek wegverkeer voor de politie

Pocketboekje voor elke politiebeambte die verkeersovertredingen verbaliseert. Het helpt om snel het gepaste artikel en de bijbehorende wet te vinden, en het bevat een overzicht in kleur van de verkeersborden, kentekenplaten en gevaarsetiketten. Deze editie 2017 is bijgewerkt tot en met 1 december 2016. U kunt het onmiddellijk bestellen via de webshop.  

Politiezones Tienen-Hoegaarden en Dilbeek testen nieuw Certificaat Inbraak Veilig

Nieuws - 14/02/2017
-
Auteur 
Tom Depla


In november namen meer dan 80 diefstalpreventieadviseurs, burgemeesters en korpschefs deel aan de jaarlijkse Ronde Tafel Diefstalpreventie van de Provincie Vlaams-Brabant. Het infomoment stond volledig in het teken van het nieuwe Certificaat Inbraak Veilig. Het keurmerk wordt zichtbaar op de woning aangebracht nadat een diefstalpreventieadviseur heeft vastgesteld dat de woning over een goede basisbeveiliging tegen inbraak beschikt. Ondertussen zijn proefprojecten gestart in de politiezones Tienen-Hoegaarden en Dilbeek.