Een vraag? Een suggestie?
Tel.: 0800/30.144
Mail: klant.BE@wolterskluwer.com
Vul het formulier in

Interesse?

Wenst u volledige toegang tot wetgeving, rechtspraak, praktische commentaarteksten en nieuwsberichten op maat van politiediensten?Nieuw: Verkeersvademecum 2017/2 (up-to-date tot 1 juni 2017)


 Basiswetboek wegverkeer voor de politie

Sinds editie 2017 van het Verkeersvademecum in december 2016 verscheen, is de verkeerswetgeving alweer op verschillende plaatsen aangepast. De grootste wijziging was zonder twijfel de nieuwe tarieven voor onmiddellijke inning en consignatie die op 1 mei van kracht werden. Omdat het boekje een veelgebruikt werkinstrument is voor politiemensen en andere verkeershandhavers op het terrein, verschijnt er nu uitzonderlijk een nieuwe editie: Verkeersvademecum 2017/2. Daarin zijn alle wetswijzigingen tot en met 1 juni verwerkt. Ga meteen naar onze webshop en plaats uw bestelling. 

Politiezones Tienen-Hoegaarden en Dilbeek testen nieuw Certificaat Inbraak Veilig

Nieuws - 14/02/2017
-
Auteur 
Tom Depla


In november namen meer dan 80 diefstalpreventieadviseurs, burgemeesters en korpschefs deel aan de jaarlijkse Ronde Tafel Diefstalpreventie van de Provincie Vlaams-Brabant. Het infomoment stond volledig in het teken van het nieuwe Certificaat Inbraak Veilig. Het keurmerk wordt zichtbaar op de woning aangebracht nadat een diefstalpreventieadviseur heeft vastgesteld dat de woning over een goede basisbeveiliging tegen inbraak beschikt. Ondertussen zijn proefprojecten gestart in de politiezones Tienen-Hoegaarden en Dilbeek.